Kasper Vrielink
Vakman in daken

Zutphen/Vorden - ?Kasper Vrielink heeft een groeiend dakdekkersbedrijf. Kasper werkt al 30 jaar als dakdekker en heeft sinds ruim 5 jaar een eigen bedrijf. In de regio krijgt zijn onderneming steeds meer voet aan de grond. 'Goed vakmanschap', dat is zijn credo.

Met acht man personeel, een ploeg ZZP'ers en een uitgebreid wagenpark doet het bedrijf alles op het dakterrassen en –kapellen. Vrielink: "We doen alles wat de klant wil op het gebied van daken."

Sinds vier jaar is het dakdekkersbedrijf van Kasper Vrielink gehuisvest in Vorden. Vanuit deze locatie bedienen zij zowel particulieren als bedrijven. "Het gaat goed", zegt Vrielink. "We krijgen veel grote opdrachten. Flats, bedrijfspanden en woningcoöperaties." Onder de aanvragen bevinden zich ook veel monumentale panden, zoals het Oude Stadhuis in Zutphen. "Hierbij wordt gebruik gemaakt van zink en lood", merkt Vrielink op. "Wij hebben een eigen zetterij die alle zinken goten kan maken en nazetten. Wij leveren alles op het gebied van zink."

Kasper Vrielink Dakwerk is naar eigen zeggen onderscheidend. Naast reparatie en onderhoud van monumentale daken, krijgt het bedrijf ook regelmatig opdrachten voor reguliere pannendaken. "Erop of eraf, folie eronder. Wij doen het allemaal." Op het moment komen veel aanvragen voor een dak- of schoorsteeninspectie binnen, Vrielink: "Voor de winter geen overbodige luxe." Bij werkzaamheden aan monumentale daken heeft Vrielink te maken met wettelijke regelgeving: "Dan gelden er strikte regels waaraan wij ons moeten houden, maar wij hebben de kennis hiervoor in huis."

Volgens Vrielink geldt dat herhaling de kracht is van reclame. Een aanbieding heeft hij in principe niet. "Mensen moeten hun keuze laten vallen op mij vanwege mijn regionale vakwerk. Met mijn huidige klantenkring loopt het goed." Niet gek dat mensen terugkomen. Service staat namelijk hoog in het vaandel bij Kasper Vrielink Dakwerk. "Ik bied goed vakmanschap . Alles gaat om aandacht. Aandacht voor de klant."

Contact
Kasper Vrielink Dakwerk
Postadres: Tollensstraat 2, 7204 CX Zutphen. Bezoekadres: Ambachtsweg 11, 7251 KW Vorden
T: (0575) 519701
M: (06) 22467236
E: info@kaspervrielink.nl
W: www.kaspervrielink.nl