@bc is een interactief elektronisch magazine voor toekomstige brugklassers. Foto: PR
@bc is een interactief elektronisch magazine voor toekomstige brugklassers. Foto: PR Foto:

Baudartius College lanceert interactief e-magazine

Zutphen - Het Baudartius College in Zutphen heeft op dinsdag 15 december een nieuw communicatie-middel gelanceerd. Het is een interactief elektronisch magazine voor toekomstige brugklassers en hun ouders. Het e-magazine, met de titel @bc, staat in de speciale Baudartius App, die gratis te downloaden is in de App Store en Play Store.

De Zutphense schoolgemeenschap is de eerste school in de regio die via een e-magazine informatie aanbiedt aan de toekomstige brugklassers. Door de snelle informatievoorziening, de speelse vormgeving en vooral het gebruik van veel (bewegend) beeldmateriaal sluit @bc goed aan bij de belevingswereld van leerlingen uit groep 7 en 8.

Ook aan de informatiebehoefte van ouders is gedacht, want met één druk op de knop komt er verdiepende informatie in beeld.

Open Dag
Voorgaande jaren kregen bezoekers op de Open Dag van het Baudartius College een boekje mee naar huis, waarin zij alle handige informatie over onze school konden terugvinden. Nu is deze informatie digitaal gebundeld in het e-magazine. Op de Open Dag van zaterdag 23 januari krijgen de bezoekers alleen nog een klein programmaboekje.

Downloaden
De Baudartius-app, met daarin bijvoorbeeld @bc, is het meest geschikt voor gebruik op een tablet (Apple en Android), maar werkt ook op smartphones.

Downloaden is heel eenvoudig: zoek in de Play Store of App Store naar 'baudartius' en download de gratis app. Door de pushberichten van deze app te accepteren blijf je op de hoogte van nieuwe magazines. Nog geen tablet of smartphone? Geen paniek. Het e-magazine is ook online te bekijken.

Voor meer informatie ga je naar de website van het Baudartius College.


www.baudartius.nl