Op dinsdag 22 december worden er cupcakes versierd. Foto: PR
Op dinsdag 22 december worden er cupcakes versierd. Foto: PR Foto:

Kerstvakantie activiteiten in
't Warnshuus

Warnsveld - In 't Warnshuus bruist het deze kerstvakantie van de leuke activiteiten. Vrijdag 18 december starten we met de tweede keer haak-maar-aan. Van 9.30 tot 11.30 kun je in de ontmoetingsruimte gezellig samen met anderen komen handwerken. Neem je eigen werkstuk mee.

Kerstmarkt
Vervolgens organiseren we op vrijdag 18 december van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 19 december van 10.30 tot 16.00 uur de jaarlijkse kerstmarkt. Tijdens deze twee dagen wordt een groot aantal zelfgemaakte kerstcadeautjes aangeboden. Mooi om nog even de laatste kerstcadeaus te kopen.

Circusworkshops
Op maandag 21 en woensdag 23 december organiseert Andrea Souren voor kinderen van 6 tot 12 jaar circusworkshops. Tussen 14.00 en 15.30 uur leer je eenwielfietsen, koorddansen, jongleren en nog veel meer.

Cupcakes versieren
Op dinsdag 22 december kunnen de kinderen cupcakes versieren. In anderhalf uur ga je vier cupcakes versieren die je in een kartonnen doosje mee naar huis mag nemen.

Bloemschikken
Op woensdag 23 december wordt afgesloten met een workshop bloemschikken van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens deze workshop gaan we een mooie kerstdecoratie maken.

Meer informatie
Voor prijzen en meer informatie over de activiteiten kun je terecht op de website of neem telefonisch contact op met de coördinator Elisabeth van Luit. Bij haar kun je je ook aanmelden


www.warnshuus.nl

0575- 522796


Berichten van de Dorpsraad

Zutphen - Dinsdag 8 december was er de laatste grote raadsvergadering van de Dorpsraad van 2015. De dorpsraad wil graag een aantal punten daarover delen.

Er waren 2 gasten: Roos Kok de nieuwe wijkagent en Henny Jansen, directeur van Den Bouw. Roos Kok stelde zich voor als de nieuwe wijkagent voor Warnsveld, mocht u een probleem of een klacht hebben, dan kunt u dit melden via nummer: 0900-8804.

Warnsvelders ontmoeten elkaar
Henny Jansen vertelde over het project: 'Warnsvelders ontmoeten elkaar'. Een project dat de Dorpsraad met anderen, graag willen omarmen. Het zal een project zijn van en voor ontmoeting tussen kwetsbare, maar ook vitale ouderen.
Ideeën welkom
U wordt hier in het nieuwe jaar over geïnformeerd. Mocht u nu al ideeën of opmerkingen hebben, kom dan gerust langs. Er is altijd koffie en thee: iedere woensdag van 10.30-12.00 uur in 't Warnshuus.

De Dorpsraad wenst iedereen goede en mooie feestdagen.