Een aantal kinderen wilden graag op de foto met Cor Brandsma (l) en Harold Schiller (r).
Een aantal kinderen wilden graag op de foto met Cor Brandsma (l) en Harold Schiller (r). Foto:

Stichting Gebroeders Bakker Weeshuis deelt chocoladeletters uit aan kinderen

Zutphen – Afgelopen vrijdagmiddag 4 december heeft de stichting 'Het Gebroeders Bakkers Weeshuis', gevestigd te Zutphen, de kinderen in het Gelre Ziekenhuis verblijd met heerlijke, luxe chocoladeletters.

Cor Brandsma en Harold Schiller waren 's middags om 14.00 uur aanwezig in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen om namens de stichting kinderen in het ziekenhuis weer even een hart onder de riem te steken. Uiteraard werden de chocoladeletters met open armen ontvangen. De Stichting Het Gebroeders Bakkers Weeshuis heeft de uit te reiken chocoladeletters afgenomen van de stichting sociale en culturele projecten Kiwanisclub Zutphen E.O.

Over de Stichting
De Stichting Het Gebroeders Bakkers Weeshuis gevestigd te Zutphen is opgericht op 6 september 1849 met de volgende, achterliggende doelstellingen:
1. De opneming ter verzorging en opvoeding van wezen in het weeshuis;
2. Het verstrekken van geldelijke bijdragen en ondersteuningen voor de verzorging, opvoeding en onderricht van wezen en halfwezen en kinderen uit onvolledige gezinnen in beginsel van Hervormde Huize;
3. Alles wat dienstbaar kan zijn aan de jeugdzorg;
4. Alles bij voorkeur ten bate van kinderen woonachtig of verblijvend in de gemeente Zutphen of omgeving in beginsel van Hervormde Huize. Deze stichting draagt er op haar beurt zorg voor, dat de opbrengst ten goede komt aan goede doelen die de leefomstandigheden van kinderen verbeteren onder andere via de actie Stop Tetanus.


bakkersweeshuis.nl