Een fragment van één van de sferische landschappen van Annemarie Hakvoort. Foto: PR
Een fragment van één van de sferische landschappen van Annemarie Hakvoort. Foto: PR Foto:

Momenten van stilte en bezinning in het Leeuwenhuisje

Zutphen - Tot en met 20 december kunt u de schilderijen van Annemarie Hakvoort bezichtigen: sferische landschappen die u meevoeren naar plekken van rust en stilte. Annemarie zal deze twee weken veelal aan het werk zijn in het Leeuwenhuisje. De sieraden van Maja Badnjevic zijn, zoals zij zelf zegt: 'Something raw, and yet fine. Just a little bit fragile.' Deze twee weken laat zij haar nieuwste creaties zien.

In het huisje kunt u deze weken deelnemen aan een fluistertocht: een innerlijke reis waarbij u al fluisterend uw binnenwereld verkent. Aansluitend wordt u uitgenodigd om deze ervaring te verbeelden in kleur, vorm of in woorden. Een workshop schilderen met Annemarie Hakvoort of schrijven met docent creatief schrijven en levensverhalen schrijven in Zutphen, Merel Bruning.

Annemarie Hakvoort woont en werkt in Zutphen. Ze schildert landschappen en stadsgezichten door de energie van de plek in zich op te nemen en weer te geven op het doek in kleurstemmingen. Maja Badnjevic is geboren in voormalig Joegoslavië en woont en werkt in Utrecht. Ze maakt sieraden, tekeningen en installaties. Op 12 en 13 december is zijzelf aanwezig om sieraden te verkopen.

Merel Bruning, opgeleid aan de Schrijversvakschool Amsterdam geeft mensen de handvatten om verhalen en innerlijke landschappen in woorden te verbeelden. Voor meer informatie over de expositie en bijbehorende workshops: Annemarie, tel: 06 52136524 of Merel, tel: 06-55565609.


www.annemariehakvoort.nl

www.majalava.com

www.schrijfzicht.nl