Er werd gedanst en gezongen samen met de Pieten. Foto: Gert-Jan Stolte
Er werd gedanst en gezongen samen met de Pieten. Foto: Gert-Jan Stolte Foto:

De Scheperstee heet Sinterklaas
welkom met dans en muziek

Warnsveld - Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben met een geweldige welkomstdans Sinterklaas en zijn pieten warm onthaald.

Wat waren ze blij Sint weer te zien. Ook vele ouders en jongere broertjes en zusjes stonden te genieten op het plein. Sint heeft alle groepen bezocht en heeft genoten van de optredens. Er werd gedanst, gezongen en muziek gemaakt door de kinderen.

Een aantal dagen voor de komst van de Sint hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 hun prachtige surprises tentoongesteld in de school. Wat mooi om te zien dat er veel aandacht is besteed aan de schitterende creaties.

Iedereen is vrijdagochtend blij naar huis gegaan met een mooie surprise en prachtige cadeautjes.


Passage Warnsveld-buiten

Leesten - Donderdag 17 december kerstviering bij de dames van Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage Warnsveld-buiten. Medewerking aan deze avond verlenen Annet Lammers( zang) en Dhr.Chris Bergink (piano). Aanvang: 19.45 uur in de Triangel te Leesten.


Vrouwen van Nu

Warnsveld - Op 14 december vindt de afdelingsavond van de Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld plaats (uitsluitend voor leden) met een cabaretoptreden van de Zutphense cabaretière Hester Macrander. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19:00 uur. Verhinderd? Dan wenst het bestuur u prettige Kerst en een voorspoedig en gezond Nieuwjaar.


Steunactie schaapherders zoals Niejboer

Vierakker/Nederland - Traditioneel werkende herders verkeren in ernstige financiële nood. Oorzaken: bezuinigingen en 'marktwerking op de hei.' Ervaren herders met zeldzame Nederlandse schapen verliezen hun terrein. Minstens vier traditioneel werkende herdersgezinnen staan al aan de afgrond. Zij hebben dringend steun nodig. Het Gilde van Traditionele Schaapherders start daarom de donatie-actie volgdeherder.nl.


Volledige artikel op contact.nl