Aannemer Hans Bosveld realiseerde recentelijk dit project aan de Lochemseweg in Warnsveld. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
Aannemer Hans Bosveld realiseerde recentelijk dit project aan de Lochemseweg in Warnsveld. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau Foto:

BrederdanbouW Event 2.0 op 30 januari

ZUTPHEN – Wie (ver)bouwplannen heeft, loopt tegen veel vragen aan. Niet alleen wat de mogelijkheden betreft, maar ook met vragen over regelgeving, vergunningen en uitvoering. Hans Bosveld van aannemersbedrijf BrederdanbouW houdt daarom voor de tweede keer het BrederdanbouW Event. Iedereen met (latente) bouwplannen kan zich op deze open dag zaterdag 30 januari volledig laten informeren over uitbouw, verbouw, nieuwbouw, renovatie, vernieuwingen, installatietechniek en regelgeving.

Het event is net als vorig jaar bij GEWO ambachtelijk timmerbedrijf aan de Zonnehorst in Zutphen. Specialisten op elk gebied werken mee aan het event en ook een ambtenaar van de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente Zutphen is aanwezig. Bosveld, aannemer in de regio, treedt graag buiten de gebaande paden. Hij ziet in de praktijk dat mensen wel wensen hebben voor verbouwingen, maar niet weten waar te beginnen en welke kosten ermee gemoeid zijn. Tijdens het event kunnen ze vrijblijvend alle informatie op één plek vinden. Afgelopen januari bleek dit goed te werken, reden voor Bosveld om het te herhalen: BrederdanbouW Event 2.0. Hij vindt het belangrijk om transparant te zijn en klanten zo helder mogelijk te informeren. "In mijn optiek moet je 'gewoon doen'. Een open begroting presenteren is daar een voorbeeld van. Ik neem de tijd om een offerte te brengen en de opdrachtgever uit te leggen hoe deze is opgebouwd."

Bouwgroep
Bosveld is ook de initiator van de Bouwgroep Graafschap, een samenwerkingsverband tussen zzp'ers in de bouwbranche. Samen kunnen deze vaklieden grotere opdrachten aanpakken dan wanneer zij individueel werken. De bouwgroep presenteert zich ook op het BrederdanbouW Event 2.0.


www.brederdanbouw.nl