Sylvain Lelarge met zijn programma 'Cueilleurs de Mots'. Foto: PR
Sylvain Lelarge met zijn programma 'Cueilleurs de Mots'. Foto: PR Foto:

Interactieve conference met Sylvain
LeLarge bij Alliance Francaise Zutphen

Warnsveld - Alliance Française Zutphen heeft op donderdag 10 december om 20.00 uur Sylvain Lelarge met zijn programma 'Cueilleurs de Mots' te gast. Het wordt een interactieve avond vol taalspelletjes en chansons in het Nutsgebouw, Breegraven 1 te Warnsveld.

Frankrijk is een wonderlijke wereld van taal. Sylvain Lelarge heet u deze avond welkom bij de club 'Cueilleurs de Mots', een interactief programma waarbij een bonte verzameling van grappige of onbegrijpelijke Franse woorden en uitdrukkingen centraal staat. Een avond vol taalspelletjes, raadsels en Franse chansons!
Sylvain Lelarge uit Frankrijk heeft het grootste deel van zijn leven in Nederland doorgebracht. Toen hij in 1981 naar Nederland kwam, leerde hij waar een Nederlander die Frans leert op stuit en kent de frustraties van het zoeken naar woorden.

Deze avond is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Leden, cursisten en middelbare scholieren van de Alliance Française hebben gratis toegang. Andere belangstellenden betalen slechts € 6,00 entree.