Duofiets voor cliënten van de Markolle

Lieve mensen,

Ik, Miranda Berends, woonondersteuner op de Markolle (beneden verdieping) wil mij graag inzetten voor de aanschaf van een elektrische duofiets. Dit voor alle cliënten, wonend op de Markolle die de mogelijkheid hebben om hier gebruik van te kunnen maken.
Zelf ben ik een fanatiek mountainbiker en hier heb ik enorm veel plezier in. Heerlijk even mijn hoofd leeg maken, de natuur in en alles even vergeten. Dit is iets wat ik onze cliënten ook zo gun en ik weet dat ze fietsen heerlijk vinden maar voor velen is dit niet mogelijk.

Door de aanschaf van een elektrische duofiets kan dit voor velen wel tot de mogelijkheid behoren. Ik ben begonnen met het opzetten van een facebookpagina waarin mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die 1 euro doneren voor de aanschaf van een duofiets. De kosten van deze duofiets bedragen 6000 euro. Het fantastisch zijn dat ik op de steun van jullie kan rekenen. Dit kan door het 'liken' van de facebook pagina, (Doneer 1 euro voor een duofiets), financiële steun of eventueel zelf een actie te ondernemen. Samen staan we sterk!
Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer: NL80ABNA0483129445 T.n.v. M.T Berends e/o inzake duo fiets. Ik zal op de facebookpagina bijhouden wat er binnen is gekomen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden dan kun je me mailen op: Miranda.berends@zozijn.nl

Ik ga ervoor, jullie ook??