Een van de werkjes van 40x40 centimeter. Foto: PR
Een van de werkjes van 40x40 centimeter. Foto: PR Foto:

Reizende tentoonstelling

'Klein Formaat'

Expositie met werkjes van ongeveer veertig kunstenaars

Zutphen - Van 27 november tot en met 23 december is er in galerie Bozana Milic, een bijzondere tentoonstelling te zien, met grafiek en unica van klein formaat.

De afmetingen van alle werken zij 40 bij 40 centimeter. Aan deze bijzondere expositie doen ongeveer veertig kunstenaars mee. De tentoonstelling biedt daardoor een groot assortiment van zeer toegankelijke kunst op klein formaat. Leuk om cadeau te doen, gemakkelijk om thuis een plaats te geven.

Naast de gerenommeerde kunstenaars die regelmatig bij galerie Bozana Milic exposeren, neemt ook een aantal nieuwe kunstenaars deel aan de tentoonstelling. Het geheel bestaat uit een prettige afwisseling, van figuratieve voorstellingen, gestileerde landschappen, stillevens en abstracte composities. "De samenkomst van zoveel moois in zoveel verschillende manieren, is een uitstekende gelegenheid voor elke kunstliefhebber om een persoonlijke keuze te kunnen maken", aldus Bozana.

Na galerie Bozana Milic, reist de tentoonstelling verder door Nederland. Openingstijden: donderdag, vrijdag, zaterdag en de eerste zondag van de maand, van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Extra openingstijden op: Zondag 29 november, Zondag 13 december, Zondag 20 december.


galerie@bozanamilic.nl

www.bozanamilic.nl