De organisatie van het tennistoernooi. Foto: PR
De organisatie van het tennistoernooi. Foto: PR Foto:

Tennissen rond de kerstdagen

bij TennisIn

Acht dagen rond kerst tennistoernooi dubbel

Zutphen - Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 december organiseert TennisInn Zutphen in samenwerking met Dijkman Tennis en TennisSchool Eddy wederom een open dubbeltoermooi. Dit jaar onder de naam Tap Service Open Kersttoernooi 2015.

Het tennistoernooi wordt gespeeld gedurende acht dagen rond de Kerst. Op vrijdag 25 december vinden er geen wedstrijden plaats. De 2e kerstdag wordt er wel gespeeld, maar dit is geen verplichte speeldag.

De damesdubbels, herendubbels en gemengd dubbels worden gespeeld op de vier binnenbanen van het Inntel Hotels Resort Zutphen. Er wordt gespeeld in de speelsterkte 3 t/m 8 (17+) en 6 t/m 8 (35+). Het is een open toernooi, dus het maakt niet uit van welke club je lid bent. Iedereen met een KNLTB-pas kan zich tot 10 december aanmelden via de site.

De Sportbar van Inntel zal tijdens de toernooidagen functioneren als het centrum van de activiteiten. De bar zal omgetoverd worden in kerstsfeer en er kan gegeten en gedronken worden voor een aangepast tarief. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het krijgen van een sportmassage.

Voor informatie of vragen kunt u een e-mail sturen naar: tiz.kersttoernooi@gmail.com


www.toernooi.nl