Patricia Ooms. Foto: PR
Patricia Ooms. Foto: PR Foto:

Kapster Patricia biedt service en
kwaliteit aan huis

Regio - Kapster Patricia Ooms is voor zichzelf begonnen na jarenlange kapperservaring. Patricia:"Mijn naam is Patricia Ooms, getrouwd en moeder van Danisha. 18 jaar geleden ben ik begonnen in het kappersvak en nog steeds is het mijn passie."

"Na 10 jaar in Barchem te hebben gewerkt en daar het kappersvak te hebben geleerd van twee top kappers, ben ik in een salon in Warnsveld gaan werken. Maar de droom om voor mijzelf te beginnen werd steeds sterker. In september heb ik de stap genomen om voor mijzelf te gaan beginnen als kapster aan huis. Zo bied ik mensen dezelfde service en kwaliteit van een kapsalon maar dan bij u aan huis."

"Om volledig op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en technieken volg ik cursussen en trainingen. Vandaar dat ik ook gekozen heb om uitsluitend te werk met het exclusief kappersproduct Artistique. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw haren bij mij in goede handen zijn."
Informatie en reserveren
Wilt u meer weten dan kunt u ook kijken op Facebookpagina "Patricia's Haircreations" of bel vrijblijvend met 06-27624380.