Pannenkoek Pieten bakken pannenkoeken. Foto: Liesbeth Spaansen
Pannenkoek Pieten bakken pannenkoeken. Foto: Liesbeth Spaansen Foto: Liesbeth Spaansen

Zwarte Pieten knutselen bij de Welkoop Zutphen, Zelhem en Toldijk

REGIO - Op zaterdag 28 november van 13.00 tot ca 15.00 uur kunnen kinderen in een gezellige knutselhoek bij de Welkoop in Zutphen, Zelhem en Toldijk aan de slag met allerlei knutselmaterialen. Een team van Zwarte Pieten komt speciaal naar de Welkoop om kinderen uit Zutphen, Zelhem en Toldijk en andere omliggende plaatsen een gezellige doe-middag te bezorgen.

Er kunnen windlichten gemaakt worden, een cadeautas of vogelvoercadeautjes, maar ook is er tekenmateriaal om een mooie tekening voor Sinterklaas te maken. Er zullen voldoende Zwarte Pieten aanwezig zijn om een handje te kunnen helpen, want dat heeft Sinterklaas wel nodig in deze drukke tijden.

Uiteraard hoeven niet alle kinderen te knutselen, ze mogen ook gewoon bij Zwarte Piet even een handje komen geven en luisteren naar de leuke muziek die de Pieten hebben meegenomen.

Ook mogen de kinderen hun eigen pannenkoek bakken, omdat er dit jaar extra Pannenkoek Pieten aanwezig zullen zijn vanuit Spanje. Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom. Ze mogen meedoen met de kinderen maar ze mogen ook hun eigen ding doen. Er zijn voldoende Pieten aanwezig om de kinderen te vermaken.

Iedereen is van harte welkom bij Welkoop in Zutphen, Pollaan 50, Welkoop Zelhem, Dr. Grashuisstraat 11 of Welkoop Toldijk, Zutphen-Emmerikseweg 35. Deze actie wordt ondersteund door de scouting in Hummelo en Keppel.


www.welkoop.nl

www.scoutingsweder.nl