Twee muziekwerelden beleven

Warnsveld - Op zaterdag 14 november geeft Muziekvereniging Excelsior Warnsveld haar najaarsconcert in Grand Café Restaurant De Pauw in Warnsveld. Het concert zal u als bezoeker een beleving geven van twee verschillende muziekwerelden.

Het eerste deel wordt verzorgd door een gastoptreden van het orkest Yargon, een band die bestaat uit 6 muzikanten uit Gelderland met danservaring en liefde voor folklore.
Het tweede deel zal worden verzorgd door Muziekvereniging Excelsior. Ook Excelsior heeft gekozen voor een deel folklore muziek en een deel harmonie muziek.Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Entree: 5 euro. Na afloop is er gelegenheid om nog een dansje te maken. Rond 23.00 uur wordt er afgesloten.


www.excelsiorwarnsveld.nl of zie de Facebookpagina


Wintermarkt den Bouw

Warnsveld - Op zaterdag 21 november vindt in Zorg-wooncentrum den Bouw de jaarlijkse wintermarkt plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur met o.a. kramen met cadeaus voor de komende feestdagen en er is een verloting met leuke prijzen. Ook zijn oliebollen en erwtensoep verkrijgbaar in het restaurant of om mee te nemen. De Sint en zijn pieten komen omstreeks 13.30 uur. De opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van den Bouw.