Boven: Mariska, Marianne, Jenny, Monique, Petra en trainer Jan. Onder: Bianca, Sabine, Wendy, Gerda en Petra. Op de foto ontbreken Els en Anne.Foto: PR
Boven: Mariska, Marianne, Jenny, Monique, Petra en trainer Jan. Onder: Bianca, Sabine, Wendy, Gerda en Petra. Op de foto ontbreken Els en Anne.Foto: PR Foto:

Profile Bleumink sponsort Dames 1 Recreanten WSV

Warnsveld - Dames 1 van de recreanten hebben voor de allereerste keer prachtige volleybal jacks gekregen bij hun speeltenue. De recreanten trainen op dinsdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in sporthal de Kei, iedereen is welkom om mee te trainen. Er is ook een mixteam met heren.

Leden en supporters van volleybalvereniging WSV kunnen nu ook hun club extra steunen op een hele simpele manier. Wie iets koopt of ter reparatie brengt bij Profile Bleumink de Fietsspecialist in Vorden, Warnsveld of Zutphen, hoeft alleen maar op zijn/haar bon WSV te schrijven en deze in de speciale sponsorbrievenbus te gooien die in de winkels hangen.

Automatisch wordt dan door Profile Bleumink provisie van de nota uitbetaald naar de club. Op deze manier kan Profile Bleumink WSV sponsoren en bepalen de leden zelf hoe hoog dat bedrag wordt. Profile Bleumink is te vinden Runneboom 14 te Warnsveld (Dreiumme, voormalig Geert Baas) en Spittaalstraat 34 te Zutphen (nabij centrum).


www.profilebleumink.nl