Nikki Nice spinned de beste EDM en speelt daarbij live elektrische viool. Foto PR
Nikki Nice spinned de beste EDM en speelt daarbij live elektrische viool. Foto PR Foto:

Dance-event voor epilepsiefonds

Zutphen - Heb jij zin een feestje en hou jij van dansen? Kom dan op 21 november (18.45 tot 02.00 uur) aanstaande naar het gloednieuwe dance-event van B4K Events in de Hanzehof.

De Buitensociƫteit wordt omgebouwd tot een stijlvolle dancelocatie waar de hele avond de vetste deep House, techno en club hits worden gedraaid. De line-up is niet de minste en een ticket kost maar 10 euro. Ook niet onbelangrijk: Endemol komt filmopnames maken. Dus wil jij jezelf graag een keer terug zien tijdens een avondje feesten? Laat je moves zien tijdens het B4K Dance-Event.

Nikki Nice spinned de beste EDM en speelt daarbij live elektrische viool en piano. Ze staat in Venues als Club Air in Amsterdam, Matrixx in Nijmegen en op festivals als Extrema Outdoor, Solar Festival, Wish Outdoor. Luuk van Dijk stond in 2014 als jongste dj ooit op de mainstage van Mysteryland en Robby East is een succesvolle jonge dj/producer uit Amsterdam. Het Robby East geluid bestaat met name uit House, DeepHouse en UK Garage. Aizy is winnares van dj-wedstrijden in club St. Tropez in Rotterdam en Blue Marlin, Ibiza. Double H is geen onbekende meer in het circuit. In clubs in Arnhem is Double H een gewilde Dj en internationaal beginnen discotheken hem ook te ontdekken. Mike Williams draait al sinds zijn twaalfde. Al snel werd hij geboekt op verschillende feesten. Ook begon hij met het produceren van eigen nummers.

Voor informatie en kaartverkoop: www.B4K-events.nl of facebook.com/B4KEvents.nl. De opbrengst van de avond is ten bate van het Epilepsiefonds en komt ten goede van Stichting Battle4kids 'Waar elk kind wint': www.battle4kids.nl of facebook.com/B4KEvents.nl.