Creatieve, zelfgemaakte producten. Foto: PR.
Creatieve, zelfgemaakte producten. Foto: PR. Foto:

Creatieve Markt

Warnsveld - Op 31 oktober en 1 november is er in het Warnshuus op de Dreiumme 43 weer de jaarlijkse creatieve markt. Veel mensen uit Warnsveld en Zutphen doen hieraan mee en laten zien wat ze maken. Voor een hele leuke prijs bieden zij hun creatieve producten aan. Origineel en zelfgemaakt.

Een kleine selectie uit het aanbod: sieraden, glaswerk, schilderijen, houten speelgoed, keramiek, kaarten, viltwerk, taarten en cupcakes, haak-en breiwerk, bloemwerk, decoratieartikelen en nog veel meer. Natuurlijk kan men koffie met iets lekkers gebruiken en kunt u proeven van bonbons en cupcakes

Er wordt door verschillende deelnemers gedemonstreerd en er is gelegenheid voor het volgen van (kinder)workshops. U kunt er terecht op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 10.30-16.00 uur. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Noteer ook vast in uw agenda de data van de kerst en wintermarkt: Kerst Creatief. Vrijdagavond 18 december 18.00 -21.00 uur en zaterdag 19 december 10.30 -16.00 uur.

U bent van harte welkom in het Warnshuus, Dreiumme 43 in Warnsveld.


www.beurzeninwarnsveld.nl
www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld