Fraaie bossen tussen Lochem en Zutphen. Foto: PR
Fraaie bossen tussen Lochem en Zutphen. Foto: PR Foto:

10e Nordic Herfstloop

Route over het Groote Veld

Zutphen - Liefhebbers van Nordic Walking kunnen op zondag 8 november in de fraaie bossen tussen Lochem en Zutphen weer een prachtige tocht maken. Zonder stokken ben je overigens ook hartelijk welkom. Met deze 10e Nordic Herfstloop sluit de Sneeuwfit Zutphen tegelijkertijd haar 10e lustrum af.

De route van deze Herfstloop gaat over en langs het "Groote Veld" en begint en eindigt bij het restaurant van de Lochemse Golfclub. Middels pijlen is de bewegwijzering perfect geregeld. Gekozen kan worden uit een korte route van 5 kilometer en een langere tocht van ruim 10 kilometer. Halverwege is een post ingericht met fruit en water. Na afloop kan men genieten van een kop koffie, frisdrank of thee en een stuk krentenwegge.

De kosten van de Herfstloop bedragen 5 euro (inclusief consumptie na afloop). Gestart kan worden tussen 11.00 en 11.30 uur bij de Lochemse Golf- & Countryclub 'De Graafschap', Sluitdijk 4 in Lochem (0573 - 25 43 23).

Goed doel
De netto-opbrengst van deze tocht wordt gedoneerd aan een door de deelnemers aan te wijzen goed doel. Daarvoor krijgen de deelnemers een keuze uit enkele goede doelen, waarbij het doel met de meeste stemmen wint.

De organisatie is in handen van Sneeuwfit Zutphen. Voor meer informatie, stuur een e-mail of bekijk de website.


info@sneeuwfitzutphen.nl

www.sneeuwfitzutphen.nl