Op het programma staan composities voor cello en piano. Foto: PR.
Op het programma staan composities voor cello en piano. Foto: PR. Foto:

Presentatieconcert cellisten
masterclasses

Zutphen - Cellisten van de Cello Academie Zutphen geven op vrijdag 23 oktober om 20.00 in Dat Bolwerck aan de Zaadmarkt een presentatieconcert.

Op het programma staan composities voor cello en piano, als resultaat van de masterclasses aan de Cello Academie Zutphen.

De pianiste is Noriko Yabe, repetitor conservatorium Amsterdam. Gaarne reacties naar info@celloacademiezutphen.nl onder vermelding van het aantal personen. Mede namens het bestuur van Cello Academie Zutphen nodigt Jeroen den Herder u bij deze van harte uit!


Cabaret bij de KBO

Regionale cabaretgroep Boeb'n geeft voorstelling

Zutphen - Op dinsdagmiddag 27 oktober is het tijd om de lachspieren te trainen. Dan treedt bij de KBO Zutphen, vanaf 14.00 uur de cabaretgroep Boeb'n op.

Een gezelschap van acht leden dat landelijke bekendheid geniet. In een programma met sketches en liedjes wordt de gek gestoken met de uitwassen van onze maatschappij.

Sport, sociale media, kerk, integratie, crisis, zorg en nog een aantal onderwerpen worden genadeloos op de korrel genomen. Plaats van handeling is het restaurant van huize Sint Elisabeth aan de Geweldigershoek 39 in Zutphen. Iedereen is van harte welkom.