Wi'j spöllen liedjes van Daniel Lohues  covert liedjes van Daniel Lohue. Foto: PR.
Wi'j spöllen liedjes van Daniel Lohues covert liedjes van Daniel Lohue. Foto: PR. Foto: Meike Wesselink

Project Lohues Part II

Warnsveld - De naam verraadt het al: Wi'j spöllen liedjes van Daniel Lohues. Op zaterdag 24 oktober, om 20.00 uur speelt de band in 't Nut.

Ze coveren liedjes van Daniel Lohues in het dialect over 't platteland, vroeger, vrouwen, alledaagse dingen, liefde en kommer en kwel. Niet alleen heel gezellig maar ook zeker leuk om naar te luisteren. De liedjes, waaraan een eigen draai wordt gegeven, worden ongedwongen en met een dosis humor gebracht. Wi'j spöllen liedjes van Daniel Lohues begint het concert, naar eigen zeggen, met de 'kleinere' luisterliedjes en sluit knallend af met het vlottere werk. De toegang is gratis, maar er kan gereserveerd worden via 0575-561409.


WAQ Kunstcafé

Warnsveld - Vrijdagavond 23 oktober organiseert het WAQ Warnsveld Kunst café in het Warnshuus. Kunstenares Annemarie Kluin komt vertellen over haar werk als creatief therapeut.

Zij heeft ruime ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs en bij het GGnet Zutphen, waar zij zich gespecialiseerd heeft in de begeleiding van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Nu heeft ze haar eigen praktijk waar zij beeldende vaktherapie, schilderlessen en trainingen aanbiedt. Tijdens de lezing gaat ze in op de raakvlakken van haar werk met haar eigen kunstenaarschap. De muziek wordt deze avond ook gedeeltelijk door Annemarie verzorgd, ze wordt begeleid door Frits Jellema, die zelf enkele stukken van Bach spelen. De avond begint om 20.00 uur in Het Warnshuus. De toegang is gratis.