Herfstfeest in teken van Kinderboekenweek. Foto: PR
Herfstfeest in teken van Kinderboekenweek. Foto: PR Foto:

Herfstfeest Adriaan van den Endeschool

Warnsveld - Net zoals vorig jaar stond het jaarlijkse herfstfeest op de Adriaan van den Endeschool in Warnsveld in het teken van de kinderboekenweek. Het thema van de kinderboekenweek 'raar maar waar', wat over wetenschap en techniek gaat, sprak enorm tot de verbeelding.

De organisatie van het herfstfeest lag bij de oudervereniging van de school en samen met de leraren en een heel aantal ouders werd er een enorm feest op poten gezet.

Direct na schooltijd mochten de kinderen robotjes timmeren of bouwen met dozen en aluminiumfolie, oude apparaten mochten uit elkaar geschroefd worden, er werd in 'het kinderlab' badzout en slijm gefabriceerd en verder werd er gegoocheld, gebouwd in de bouwhoek, op gekke fietsen gefietst en buiten gespeeld en gegeten. En om de dag spetterend af te sluiten, liet een professor van Mad Science een indrukwekkende show zien met veel rook en vuur. Met een ijsje van Talamini als toetje was de dag meer dan compleet en kon iedereen terugkijken op een geslaagde middag.