Maandag 19 oktober gaat de zwemvierdaagse van start. Foto: PR.
Maandag 19 oktober gaat de zwemvierdaagse van start. Foto: PR. Foto: Meike Wesselink

Zwemvierdaagse bij IJsselslag

Zutphen - Van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober, tussen 18.00 uur en 19.45 uur, kan iedereen de uitdaging aangaan om dagelijks 250 meter, 500 meter of 1000 meter te zwemmen tijdens de zwemvierdaagse van de IJsselslag.

Het is een samenwerking van de IJsselslag samen met zwemvereniging de Ijsselmeeuwen. Naast het banenzwemmen zijn er dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur verschillende clinics voor jonge en oud te volgen.

Dus, heb jij een zwemdiploma? Kom deze week nog langs om je in te schrijven. Betaal 6 euro in de voorverkoop (tot en met 18 oktober), of tijdens de zwem4daagse zelf: 8 euro.
Vind jij naast banen zwemmen, spelen en klimmen en klauteren in het zwembad ook zo leuk? Dan heeft de IJsselslag voor jou een speciale aanbieding; Kom de hele week zwemmen voor 10 euro (of 16 euro, inclusief zwem4daagse en eenmalig een slush puppie) Kijk voor de voorwaarden en de openingstijden op de site.
Tijdens de herfstvakantie gaan de aquasportlessen overdag beperkt door, maar de tijdstippen van het banenzwemmen en de aquasporten in de avond blijven gelijk.


www.ijsselslag.nl