De Fontein is erkend als Early Birdschool. Foto: PR
De Fontein is erkend als Early Birdschool. Foto: PR Foto:

Eerste peutergroep met Engels taalprofiel

Warnsveld - Vanaf maandag 26 oktober gaat de nieuwe peuterspeelgroep binnen OBS De Fontein feestelijk van start. Vanaf 8.00 uur zal de groep officieel geopend worden en zullen de eerste kinderen opgevangen worden.

Ouders en belangstellenden zijn de gehele dag welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken met de school, de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. U bent van harte welkom aan de Karskamp 2 in Warnsveld.
Onlangs is o.b.s. De Fontein erkend als officiële Early Birdschool. Dat houdt in dat de school voldoet aan de kwaliteitseisen voor vroegtijdig vreemde taalontwikkeling (Engels). Bij peuterspeelgroep De Fontein wordt veel aandacht besteed aan samen spelen, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en de ontwikkeling van taalvaardigheden. Alle peuters maken spelenderwijs ook kennis met de Engelse taal. Dit sluit straks heel goed aan bij het aanbod in groep 1 van de basisschool.
Elke dag leren onze peuters met behulp van de pop Benny Engelse woordjes, liedjes en versjes.
De peuterspeelgroep zal op dinsdag-, donderdag – en mogelijk op maandagochtend van 8:00 tot 12.00 uur geopend zijn met een uitbreidingsmogelijkheid vanaf 7.30 uur.
De peuterspeelgroep valt onder de Wet Kinderopvang, waardoor ouders hierop kinderopvangtoeslag kunnen ontvangen.