Lezing over veelzijdig kunstenaar
Marc Chagall

Gorssel - Joop Mol vertelt aan de hand van tientallen afbeeldingen over het boeiende leven van Chagall en over diens kleurrijke en soms wonderlijke weergaven daarvan. Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat Chagall stierf op bijna 98-jarige leeftijd.

Deze uit Rusland afkomstige en tot Fransman genaturaliseerde Joodse schilder gaf op vele wijzen vorm aan de eeuw waarin hij leefde en hoe hij die eeuw beleefde. Joop Mol gaf al eerder een lezing bij ons over de ramen van Chagall.

Pluspunt Gorssel organiseert eens per veertien dagen een lezing of presentatie met warme maaltijd in 't Trefpunt, Molenweg 55 te Gorssel.
Alle 50+ers uit de omgeving zijn van harte welkom op de woensdag van 10.30 tot 13.30. Begonnen wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur begint de lezing of presentatie. Daarna is er een glaasje wijn of fris en om 12.30 uur een warme maaltijd. De kosten bedragen 9,50 euro. Alleen lezing en koffie 6 euro. Reserveren kan niet: vol is vol.

Meer informatie
Voor inlichtingen en ideeën kunt u terecht bij Janny Eshuis (0575 492391) of Mianti Reinders (0575 494857).


Voorlezen in de Boekerij tijdens
Kinderboekenweek

Zutphen - Tijdens de Kinderboekenweek zal er in de Boekerij aan de Nieuwstad 55 worden voorgelezen. Op de woensdagmiddagen 7 en 14 oktober kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar luisteren naar een mooi verhaal.

Begintijden zijn om 14.30 uur en om 15.30 uur. Na afloop krijgen de kinderen nog iets lekkers. Ouders kunnen ondertussen rondkijken in de winkel of een boodschapje doen. De toegang is vrij.