Vorig jaar werd Robin Yerah de beste singer/songwriter. Foto: PR.
Vorig jaar werd Robin Yerah de beste singer/songwriter. Foto: PR. Foto:

Gezocht: singer-songerwriters

uit Zutphen en omgeving

Zutphen - Zondag 18 oktober gaat de derde editie van de Singer-Songwriter-Contest van start in Het Koelhuis.

Na het succes van voorgaande edities wordt ook dit jaar weer gezocht naar de beste singer-songwriter uit Zutphen e.o. De voorrondes zullen op zondag 18 oktober van start gaan en wekelijks plaatsvinden tot en met zondag 15 november. Op zondag 29 november zullen de winnaars van de voorrondes strijden om de titel: 'Zutphens beste singer-songwriter 2015'.

Ben jij 30 jaar of jonger en kun je schrijven en zingen? Grijp dan nu je kans en meld je aan via info@hetkoelhuis.nl

Bij de eerste editie van deze singer-songwriters contest werd de zoektocht naar talent ver overtroffen. Lily Lion werd de winnaar van 2013 en Robin Yerah heeft in 2014 gewonnen. Anderen als Danny Hills en Claudia Rehwinkel hebben we bij Giel Beelen teruggezien. Ook Anouk Wiggers, de destijds jongste deelnemer, zien we veel op de podia in Zutphen en omgeving.
Op zondagen tussen 14.00 tot 18.00 uur is het podium van de singer-songwriters.
Een zorgvuldig samengestelde jury uit de muziekwereld maakt per zondag de keuze wie naar de finale gaat. Op zondag 29 november zullen we deze finalisten samen terug zien in de strijd om de titel. Met alle bijbehorende publiciteit, kunnen we ervan uit gaan dat we van de winnaar in de toekomst nog veel meer gaan horen.
De eerste aanmeldingen zijn al binnen en dit belooft veel goeds! Heb jij je nog niet ingeschreven maar ben je wel geïnteresseerd in een plek op ons podium? Meld je dan nu aan. Hoe? Stuur een mail naar info@hetkoelhuis.nl en zij nemen contact met je op.

Het Koelhuis is op de eerder vermelde zondagmiddagen geopend van 14.00 tot 18.00 uur. De liedjes, informatie over de deelnemers en de actuele wedstrijdstanden, zijn te volgen via: www.facebook.com/hetkoelhuis