Be Quick Businessclub krijgt indrukwekkende rondleiding. Foto: PR
Be Quick Businessclub krijgt indrukwekkende rondleiding. Foto: PR Foto:

Be Quick Businessclub op bezoek bij Go Ahead Eagles

Zutphen - Zaterdag 2 oktober zijn de leden van de BBC op bezoek geweest bij Go Ahead Eagles. Rond 16.00 uur kwam Nick Berkhout met zijn busje het gezelschap oppikken op de parkeerplaats van Be Quick.

Eenmaal aangekomen in de Vetkampstraat stond facilitair manager van GAE Ron Janssen de gasten op te wachten. Hij verzorgde een rondleiding rond en in het onlangs gerenoveerde stadion. En het moet gezegd worden: het was indrukwekkend.

De leden kregen een goede indruk wat er allemaal komt kijken bij de voorbereiding van een wedstrijd. Het was deze dag ook extra hectisch, aangezien het stadion officieel werd geopend. Na een drankje in het gezellige supportershome, werden de BBC-leden naar de lounge vergezeld waar een smakelijke warme maaltijd werd aangeboden. Hierna was er het openingsspektakel, gevolgd door de topper tegen Sparta. In een sfeervolle ambiance trok de thuisploeg met 2-0 aan het langste eind. Een bijzonder leuke middag en avond kwam tegen 10.30 uur aan het einde, waarna de terugreis werd aanvaard.