Jazz & So in hartje Zutphen

Zutphen - Zondagmiddag 25 oktober (koopzondag) spelen van 14.00 uur tot 17.00 uur in tien (grand)café's en restaurants in hartje Zutphen 10 bands, in stijl variërend van New Orleans/Dixieland, Gipsy Jazz, Latin, Boogie Woogie tot Blues. Dankzij de deelnemende etablissementen die een deel van de kosten op zich nemen, de gemeente en de optredende bands die bereid waren dit initiatief te steunen door middel van matiging van de verlangde gage, is het mogelijk alle optredens gratis aan te bieden.

Daarnaast was de organisatorische medewerking van de Stichting Zutphen Sportief een enorme steun in de rug van de organisatoren. Gehoopt wordt dat de bezoekers de bedoeling van het evenement aanvoelen, welgemoed van locatie tot locatie hoppen en naast hun eigen favoriete jazzstijl ook andere vormen van jazz gaan beluisteren.

Muzikale kroegentocht met jazz

En zo ontstaat dan vanzelf een 'muzikale kroegentocht' in het hart van de sfeervolle Hanzestad Zutphen, waar behalve heerlijke jazz, zoveel andere leuke en lekkere zaken te genieten zijn.

Of Jazz & So een eenmalig gebeuren blijft of een vervolg in 2016 gaat krijgen, hangt voornamelijk af van de bezoekersaantallen dit jaar. Mochten die aan de verwachtingen voldoen dan gaat Zutphen volgend jaar mogelijk een echt tweedaags Jazzfestival met diverse nevenactiviteiten beleven!

Meer weten, zoals de plattegrond met locaties, waar speelt welke band en tips voor gratis parkeren? Ga naar de website.


www.jazzandso-zutphen.nl