Het Dickens Orkest bij de Zutphense stadsmuur. Foto: PR.
Het Dickens Orkest bij de Zutphense stadsmuur. Foto: PR. Foto:

Dickensorkest Eefde 10 jaar

Het Dickensorkest uit Eefde kijkt terug op tien jaar optredens.

Eefde - Het Dickensorkest van muziekvereniging Concordia Eefde bestaat al weer 10 jaar. Op 1 oktober 2005 werd dit gelegenheidsorkest, dat alleen optreedt rond de kerstdagen, opgericht. Dickens brengt een zeer gevarieerd kerstrepertoire en treedt altijd op in authentiek kleding.

Herinneringen
"Ik herinner me ons eerste optreden als de dag van gisteren. We waren uitgenodigd te spelen op een grote kerstmarkt in de kop van Overijssel. De organisatie wilde graag een foto van het Dickensorkest en die hadden we natuurlijk nog niet. Dus zomaar een goed lijkende foto van internet gedownload en opgestuurd. Komen we aan op de kerstmarkt, staat daar het orkest van de foto ook te spelen. Dat was wel even hilarisch voor ons. Zo komen we overal en maken we van alles mee", memoreert één van de initiatiefnemers van dit orkest Hans Romeijnders.

Gezelligheid
Het Dickensorkest kan geboekt worden voor optreden van één uur tot een gehele dag. Het orkest zorgt voor warmte en gezelligheid in de donkere dagen voor Kerst. Denk hierbij aan kerstmarkten, kerstshows bij tuincentra, kerstvieringen bij verenigingen, scholen, kerken, hotels en meer.

Voor informatie en boekingen kan contact opgenomen worden met Sylvia Meijer op 06-46351004 of dickensorkest@concordiaeefde.nl


www.concordiaeefde.nl