De nieuwe hal is goed voor 1700 m2 extra bedrijfsruimte. Foto: PR.
De nieuwe hal is goed voor 1700 m2 extra bedrijfsruimte. Foto: PR. Foto:

Open Dag en openstelling nieuwe hal bij Goma B.V.

Hengelo - Het jaar 2015 staat bij Goma in Hengelo in het teken van de ingebruikname van een nieuwe hal, goed voor een oppervlakte van ruim 1700 m². De ingebruikname van de nieuwe hal, de groei van Goma en de trots van het bedrijf is voor Goma voldoende reden om een open dag te organiseren voor alle geïnteresseerden. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober 2015 van 10:00 uur tot 16:00 uur bij Goma B.V., Ruurloseweg 80A in Hengelo (GLD).

Tal van nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken het extra interessant om een kijkje te nemen bij Goma. Op deze dag is er voor iedereen (jong en oud) de gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en de machines in werking te zien. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om de geschiedenis van Goma opnieuw te beleven, onder het genot van een hapje en drankje. U bent van harte welkom op 3 oktober tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

Over Goma B.V.
GOMA is een toeleverancier van internationale allure, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaten, maar ook complete producten). Het bedrijf produceert onder andere behuizingen en omkastingen voor zeer verschillende markten. Daarbij is alles mogelijk: co-engineering, het gebruik van volautomatische plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie, montagemogelijkheden en een eigen gereedschapmakerij.

Goma onderscheidt zich door haar expertise en kracht aan de 'voorkant' van de productie. De klant helpen de oplossing te zoeken voor het betreffende vraagstuk is dan ook de eerste vereiste voor een mooie samenwerking. Naast bovengenoemde technische mogelijkheden is Goma ook een logistieke partner voor zowel het op voorraad houden van producten, als de JIT leveringen op basis van prognoses en afroepen door de klant.

Wie groeit is met grote regelmaat op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen groeien met een prachtig familiebedrijf. Tijdens de open dag is er voldoende gelegenheid om de huidige vacatures te bekijken en hierover informatie te krijgen. Of houd de website in de gaten.


www.goma.nl