Rocknight bij de Pauw

Warnsveld Op zaterdag 26 september beginnen de jaarlijkse Rocknights in De Pauw te Warnsveld weer. Deze avond wordt er gelijk weer dik uitgepakt met drie bands waaronder de Rumbones, Cuda en Snaggletoöth.

De Rumbones zijn een 'Tribute to the Ramones'. Halverwege 2014 plaatste Hugo Koch een oproep op Facebook. "Gezocht! Een gitarist, drummer en bassist om een Ramones tribute band the beginnen". Al snel meldde Richard "Ritchie" Veen zich aan. Koch en Veen kennen elkaar al minstens 30 jaar. Veen is net als Koch geen onbekende in de regionale muziek scene. Tijdens het gesprek dat beide heren hadden kwam al snel het idee om oud Rascal R.u.d.y. leden Niels Withaar en Erik Kluin te vragen voor deze band. Het enthousiasme was groot en Rumbones waren geboren. Inmiddels hebben Rumbones al een aantal optredens achter de rug en hebben behoorlijk wat optredens staan voor 2015. Zowel bekende als minder bekende Ramones klassiekers zullen de revue passeren.

Cuda is luid, smerig en snel, als de gelijknamige musclecar. Het Limburgse kwartet bevindt zich in de hoek van de Nashville Pussy's en Motörheads en staat garant voor een dampende show in redneck-beer-hootenanny-style waar met grote regelmaat cheerleaders het podium onveilig maken.
De hoofdact van deze avond is de beste tribute band van Motorhead, genaamd: Snaggletoöth. Snaggletoöth wordt gevormd door drummer Roel "Rule" Sanders (Inhume, God Dethroned) en gitarist John "JFK" Kuijpers en op bas Lloyd "D'r Lem" Koolen (Iezerkop, Villow, Dubbs). Met vele optredens in binnen en buitenland laten ze elke zaal op zijn grondvesten schudden.

Aanvang
Deur open om 20:30, aanvang 21:00. Entree 10 euro bij reservering 0575 522 753, aan de deur 12 euro.


Rijksstraatweg 11, Warnsveld