Schilderij '5 elementen' van Henk Schouten. Foto: PR.
Schilderij '5 elementen' van Henk Schouten. Foto: PR. Foto:

Expositie van Henk Schouten in
HeelHuus Warnsveld

Warnsveld Vanaf 27 september is de expositie 'Energie en Bewustzijn in Beeld & Verhaal' van Henk Schouten te bezichtigen in het HeelHuus Gezondheidscentrum, de Gaikhorst 2 in Warnsveld.

Wat doen termen als bijvoorbeeld compassie en mededogen met de ziel van Henk? En waarom en hoe heeft hij dit vertaald naar verf op doek? Antwoorden hierop en meer over zijn nieuwe serie olieverfschilderijen zal Henk Schouten van Atelier Mirakel uit de doeken doen op zondag 27 september van 14.00 uur tot 16.00 uur tijdens de officiële opening van zijn expositie in het HeelHuus Gezondheidscentrum. André Visch, eigenaar van het HeelHuus en therapeut Energie & Bewustzijn zal de expositie openen en na afloop is er een hapje en een drankje.

De nieuwe serie en ander werk van Henk zijn tot en met vrijdag 27 november - van maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 uur en 17.00 uur - te bewonderen in het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld. Mocht u één van de werken zo mooi vinden en al precies een plekje hiervoor in huis weten, dan is het tevens mogelijk om het betreffende schilderij te kopen.

Over Henk Schouten
Henk Schouten schildert geabstraheerd, coloristisch (op basis van kleur harmonieën) en op thema. Hij was toe aan wat nieuws en heeft om inspiratie op te doen de Basiscursus Energie & Bewustzijn van André Visch gevolgd. Verdieping in deze materie heeft hem genoeg voeding gegeven voor nieuw werk. Dit wordt nu gepresenteerd op de locatie waar de inspiratie is opgedaan.


0575-746046
www.heelhuus.nl