De Harmonie. Foto: PR.
De Harmonie. Foto: PR. Foto:

Neighbour Sisters en Harmonie in Openluchttheater Gorssel

Gorssel - Muziekvereniging de Harmonie Gorssel-Eefde en The Neighbour Sisters treden zaterdagavond 19 september samen op in het sfeervolle Openluchttheater Gorssel. Beide gezelschappen zijn veel geprezen en hebben hun eigen trouwe fans, maar nu gaan ze de uitdaging aan om samen iets moois neer te zeten. Een dubbelconcert waarbij ook muziekstukken gezamenlijk zullen worden uitgevoerd. Het concert begint om 20.00 uur (inloop vanaf 1930 uur).

The Neighbour Sisters zijn Gerda Lindenbergh en Pauline Kuipers uit Gorssel.

Zangtalent, kleinkunst en vleugje cabaret

De twee buurvrouwen uit Gorssel treden al vele jaren met veel succes op tijdens feesten, partijen en evenementen. Het zangduo staat garant voor een uitstekende sfeer en veel interactie met het publiek. Zangtalent, kleinkunst en een vleugje cabaret. Het Harmonieorkest bestaat uit een breed samengestelde groep van ongeveer 45 musici van 13 tot dik in de 70 jaar, met een mooie bezetting van enthousiaste houtblazers, koperblazers en een aantal slagwerkers. Het is een orkest met een breed repertoire. Klassieke stukken, stemmige koraalmuziek, maar zeker ook swingende hedendaagse popmuziek. Het harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Jacob Jansen. Natuurlijk wordt het theater fraai verlicht. Maar voor de sfeer zou het leuk zijn als veel mensen nog een lantaarntje, lampion of iets dergelijks meenemen. De entree is gratis. Bij slecht weer vindt het concert plaats in 't Trefpunt.

Het Openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel, hoek Esdoornlaan en Molenweg. Auto's graag 300m verderop bij 't Trefpunt.


OpenluchttheaterGorssel.nl