Open avonden Aliance Française

Zutphen - Alliance Française Zutphen houdt op maandag 14 en donderdag 17 september 2015 open avonden voor inschrijving en informatie over cursussen Frans op alle niveaus van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Warnshuus in Warnsveld.

Tijdens deze open avond kunt u zich inschrijven voor een cursus, maar u bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen voor meer informatie. Deze avond kan er een testje voor niveaubepaling afgenomen worden. Alliance Française Zutphen biedt overdag en 's avonds een ruim aanbod cursussen Frans voor beginners en (ver)gevorderden. Tijdens een cursus Frans maakt u ook een culturele reis door o.a. de mode, gastronomie en kunst.


'Mijn verhaal met Franciscus'

Zutphen - Enkele jaren geleden begon Corina Terlouw met het schrijven van een verhaal waarin Franciscus van Assisi een rol speelt.

Een aantal keren werd het 'in de la' gelegd, maar uiteindelijk is het vorige week in boekvorm verschenen bij uitgeverij Boekscout (www.boekscout.nl) en ook verkrijgbaar via de boekhandel. Terlouw: "Lezend en schrijvend zoek ik in een verhaal graag naar een diepere laag. Dat heeft voor mij ongetwijfeld te maken met de christelijke geloofstraditie waarin ik sta. Mijn verhaal met Franciscus is fictie met meerdere lagen; een zoektocht waarbij het schrijven zelf één van de onderwerpen is."