Dit jaar namen er 22 enthousiaste dames deel.
Dit jaar namen er 22 enthousiaste dames deel. Foto:

Ladiesday bij TV de Hoven groot succes

Zutphen - Afgelopen zondag (6 september) speelden de dames van tennisvereniging de Hoven in een ontspannen sfeer verschillende wedstrijden tijdens de inmiddels traditionele Ladiesday.

Dit jaar namen er 22 enthousiaste dames deel aan dit evenement, variƫrend in leeftijd en speelsterkte. Drie dames: Gerrie Claassen, Henny Lubbers en Betty de Jonge hadden de dag prima georganiseerd.

Na een heerlijk kopje kofiie met een petit four, gesponsord door Limburgia, werd de indeling bekend gemaakt wie er met wie zou gaan tennissen en tegen wie. De eerste wedstrijd moest helaas iets eerder worden beƫindigd door een flinke stortbui, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een tweede kop koffie werd er weer gewisseld van medespeler en tegenstanders. De organisatie had de spelers goed ingedeeld qua speelsterkte en qua leeftijdsverschil, waardoor er leuke wedstrijden ontstonden. Uiteraard wilde iedereen wel winnen, maar het plezier stond voorop. De tweede partij werd dan ook met veel enthousiasme gespeeld, zelfs onder het genot van een paar zonnestralen.
Tussen de middag kon iedereen welverdiend genieten van een heerlijk buffet van Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal. Een paar dames waagden zich zelfs al aan een glaasje wijn of een biertje. Na de lunch werd er nog een laatste partij gespeeld en dit keer gelukkig zonder regen.

Na afloop was er voor de liefhebber een ijsje en uiteraard werd er nog wat gedronken. Een zeer geslaagde dag die volgend jaar zeker weer georganiseerd zal worden, dus dames van TV de Hoven: reserveer alvast zondag 4 september 2016 in jullie agenda.