Afbeelding
Foto:

Oprichting Gitaarorkest GO

Ook andere instrumenten gezocht

Zutphen De Zutphense gitarist Frank Ong-Alok start binnenkort het gitaarorkest GO in Zutphen. Maar wat is eigenlijk een gitaarorkest?

Een gitaarorkest is een orkest met veel gitaren maar ook met andere instrumenten. Dus eigenlijk is het een gewoon orkest maar dan met de gitaar als hoofd instrument. De akoestische Spaanse gitaar zal de hoofdrol vervullen maar ook de stalensnaren gitaar mag meedoen. En zelfs de elektrische gitaar zal een rol kunnen krijgen. Kortom er is veel mogelijk bij GO.
Er wordt dus nu gezocht naar mensen die noten kunnen lezen en of goed akkoorden kunnen spelen en die het leuk vinden om samen met anderen muziek te maken. De leeftijd van de leden is minder belangrijk maar het repertoire zal zich voornamelijk op het moderne genre richten.
Popmuziek, Zuid-Amerikaans, Jazz, Blues, Folk en Klassiek. Jong en oud is welkom bij GO. Dus als je al gitaar speelt of ooit gespeeld hebt en je wilt wat meer samen met anderen muziek gaan maken, geef je dan op voor GO.
Verder is er ook plek voor slagwerkers, drums, percussie, fluit, viool, bas, trompet, saxofoon, klarinet, harp, mandoline, zangers en zangeressen voor het koor en solowerk. Maar ook gitaristen die kunnen spelen en zingen tegelijk zijn van harte welkom. Er wordt nog gezocht naar een geschikte locatie. Mocht iemand voor GO een mooie locatie weten meldt het dan even via onderstaande info.
De repetitiedag zal naar alle waarschijnlijkheid de zaterdagmiddag worden van 14.00 uur tot 15.30 uur. Er wordt om de week gerepeteerd zodat er een frequentie onstaat die geen wekelijks druk met zich meebrengt en zo ruimte biedt voor andere zaken.
Alle verdere info voor inschrijving en audities kan men verkrijgen via onderstaande gegevens.


fttp@planet.nl
06 44404952