De Australische band Spirit Valley.
De Australische band Spirit Valley.

Kaarten gaan als warme broodjes in de online voorverkoop

Australische band op Lochems popfestival

Lochem - Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus vindt popfestival De Ontdekking plaats aan de Grote Drijfweg 9 in Lochem. De organisatie is in handen van Stichting Lochem Rock City die in voorgaande jaren het Lochem Rock City Festival organiseerde. De Australische band Spirit Valley en de Lochemer Appie Daalmeijer maken de programmering compleet.

Op De Ontdekking zullen de heren uit Sydney met hun psych boogie de zaterdagavond vorm gaan geven. Appie Daalmeijer, frontman van de succesvolle band Ides of May en bij iedere Lochemer bekent, zal op zondag de muzikale omlijsting van een speciaal project genaamd de Popmeeting verzorgen. Een plek net buiten het festivalterrein die je mee terugneemt naar Popmeeting Lochem en de ontdekkingen van die tijd. Naast Daalmeijer zal nog een bekende Lochemer het podium betreden. A.L. Snijders zal niet als muzikant maar als presentator optreden. De organisatie meldt vereerd te zijn met de komst van de schrijver bekend van en geliefd voor zijn collums en zeer korte verhalen.
Naast de nieuwe bevestigingen zullen onder anderen Akwasi, The Womb, John Frost en Fratsen, de band van caberetier André Manuel, optreden. Kaarten gaan als warme broodjes in de online voorverkoop. De prijs voor een dagkaart is €12,50. Een weekendkaart inclusief camping kost €20,-. Voor kaarten, het complete programma en aanmelden als vrijwilliger kan men terecht op de website.


www.deontdekking.nl


Buitentheater Vierakker

Vierakker - Op zondag 16 augustus om 15.00 is er een muzikale vertelling in het buitentheater van Theetuin Vierakker.

De voorstelling heet "Het Wonderpaard" en wordt uitgevoerd door Geraldine Cornelissen en Bard Helmantel. Het is een voorstelling voor alle leeftijden en de toegang is gratis.
Is het een wonderpaard? Is het een ongelukspaard? Is het te benijden of te beklagen? Ach, wie kan er in de toekomst kijken? We zullen wel zien. Tijdens de muzikale vertelling van Geraldine en Bard horen jullie er meer over.


www.theetuinvierakker.nl