Lekker relaxen in de binnenstad tijdens Zutphen Loungt. Foto: Achterhoekfoto.nl
Lekker relaxen in de binnenstad tijdens Zutphen Loungt. Foto: Achterhoekfoto.nl

Zutphen geniet van scala aan evenementen

Loungen en slenteren langs kraampjes

Op zondag 26 juli kon iedereen weer terecht op de Zaadmarkt in Zutphen om te genieten van muziek, dans, culinaire specialiteiten, lekkere drankjes en een relaxte sfeer tijdens Zutphen Loungt.

Dit evenement vond tegelijk plaats met de Hippe warenmarkt, boekenmarkt en de koopzondag. Meer foto's: www.achterhoekfoto.nl


Contact geeft vijftig kaarten weg

Win tickets voor Fun, Food & Fashion Fair

Vorden - Fun, food and fashion: leuke dingen doen, lekker en gezond eten en er leuk uit zien. Wie wil dat nou niet? Dit vraagt de organisatie van de Fun, Food and Fashion Fair die op 14, 15 en 16 augustus bij Kasteel Vorden plaatsvindt zich af. Klinkt u dat net als ons ook goed in de oren? Dan hebben we goed nieuws: Contact geeft vijftig tickets weg voor dit evenement.

In dit weekend wordt de kasteelweide omgetoverd tot het walhalla voor iedereen die van een flinke dosis fun, food en fashion houdt. Zo komen er rolling kitchens naar Vorden. In deze 'foodtrucks' kunt u allerhande lekkers eten. Tevens worden er diverse kookworkshops gegeven. Van geheel andere orde zijn de Ridderspelen die op het terrein worden gehouden. Twee keer per dag hoort u het gekletter van blank staal, knallen de kanonnen en suizen de pijlen over het terrein. Kasteel Vorden bestormd door ridders, een middeleeuwse spektakel mag u niet missen. Tussen de bestormingen door verblijven de ridders en hun gevolg in een tentenkamp waar van alles te zien is van het leven in de middeleeuwen. Hier kunnen kinderen eventueel ook zelf boogschieten. Daarnaast komt een valkenier roofvogeldemonstraties geven. Een modeshow mag niet ontbreken tijdens deze fair. Elke dag wordt meerdere keren hippe mode geshowd. Uiteraard is er ook veel fashion summer shopping: lekker slenteren langs talloze standjes met mode, modeaccessoires en sieraden. De Fun, Food en Fashion Fair bij Kasteel Vorden is op 14, 15 en 16 augustus iedere dag toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom. Tickets kosten 10 euro per persoon. Kinderen tot 1,20 meter hebben gratis toegang.
Meer info: www.funfoodfashionfair.nl

Kaarten winnen
Wilt u kans maken op gratis kaarten? Stuur dan een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar redactie@contact.nl. Onder de inzenders verloten we 25 maal 2 kaarten. Elke winnaar krijgt dus 2 tickets.