Bezoekers genoten zichtbaar van deze derde Pathfinder aan het Bronsbergermeer. Foto's: Achterhoekfoto.nl
Bezoekers genoten zichtbaar van deze derde Pathfinder aan het Bronsbergermeer. Foto's: Achterhoekfoto.nl Foto:

Vele muziekliefhebbers genoten van de muziek, relaxte sfeer en het heerlijke weer

Heerlijke grooves en een zomerse sfeer bij Pathfinder Festival 2015

Zutphen - Ook dit jaar was, voor de derde achtereenvolgende keer, het Pathfinder Festival neergestreken op de prachtige plek bij het Bronsbergermeer. Afgelopen weekend, zaterdag 18 juli, genoten vele muziekliefhebbers naast de muziek van het relaxte sfeertje en het heerlijke weer.

Pathfinder Festival is inmiddels een begrip, vooral onder de elektronische muziekliefhebbers. Het festival staat verder bekend om de afwisseling van elektronische muziek, housemuziek en zomerse grooves. Pathfinder bood wederom een gevarieerd programma met maar liefst 18 acts van nationale, internationale en zelfs lokale artiesten. Zij hebben traditiegetrouw het laatste uurtje het tweede podium om zich uit te leven.

De bezoekers wisten zich prima te vermaken en hoefden ook voor de inwendige mens het terrein niet af, dankzij de catering. Verder, geheel passend bij het zomerse weer, waren er verschillende exotische cocktails verkrijgbaar. Uit reacties van bezoekers blijkt dat ook dit jaar Pathfinder weer een succes was.Zo beschrijft de organisatie op haar website: "Wij hadden ons geen betere editie kunnen wensen! Prachtig om te zien dat iedereen bij ons festival komt om te feesten en een leuke tijd te hebben. Niets geen gemopper, niets geen agressie. alles en iedereen bij elkaar om er een mooie dag van te maken. Daar kan de rest van de wereld nog iets van leren. Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie prachtige aanwezigheid en jullie gedrag".


www.pathfinderfestival.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding