De bouwgroep uit Warken is al jaren actief en heeft er duidelijk zin in.
De bouwgroep uit Warken is al jaren actief en heeft er duidelijk zin in.

Vrijwilligers druk in de weer voor komende Gondelvaart Warnsveld 2015

Warnsveld - Over vijf weken is het weer zo ver. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus organiseert Stichting Gondelvaart Warnsveld weer Het Sprookje op de Berkel.

Dit tweejaarlijks evenement zorgt voor veel opwinding in Warnsveld en daarbuiten. De bouwgroepen zijn druk bezig om de gondels op te bouwen. De duizenden waxinelichtjes gaan weer voor een mooi schouwspel zorgen. De bouwgroep uit Warken is al jaren actief en heeft er duidelijk zin in. De thema's houden we nog even geheim, maar het belooft weer een mooi spektakel te worden. Houd het laatste weekend van augustus vrij en kom met de hele familie naar de Gondelvaart in Warnsveld.


Warnsvelder naar WK Parabadminton

Warnsveld - De in Warnsveld woonachtige, Eddy Boerman (Blademintonner), is door Badminton Nederland uitgenodigd om aan het Para-Badminton Worldchampionship 2015 deel te nemen.

Hij zal ons land vertegenwoordigen in zowel het herenenkel als het gemengd dubbel. Hij zal in het gemengd dubbel worden bijgestaan door het jonge opkomende talent, Megan Hollander.

Worldchampionship Engeland
Dit Worldchampionship zal van 8 september t/m 13 september 2015 gehouden worden in Stoke Mandeville (Engeland).

Verder is het nog te vermelden dat Eddy Boerman, sinds 15 juli 2015 een sterke sponsor aan zich heeft weten te binden, n.l. Yonex Benelux in samenwerking met Chesp Badmintonwebshop. Zijn vorige hoofdsponsor hield er na een jaar mee op. Dit had te maken met tegenvallende commerciƫle resultaten van het merk.

Nieuwe sponsor
Hierdoor zag deze sponsor zich genoodzaakt het contract van deze Parabadmintonner, te beƫindigen. Gelukkig heeft Eddy Boerman een sterke sponsor weten te vinden.

Hij kan zich hierdoor optimaal voorbereiden op het WC Para-badminton Engeland.

De diverse updates zal allemaal volgen zijn via zijn weblog.


http://eddyboerman.blogspot.com


Jeugdtenniskampioenen bij TV 't
Braamveld in Warnsveld

Warnsveld - Vorige week ging het GROEN1 jeugdtennisteam van TV 't Braamveld gezellig een pannenkoek eten ter gelegenheid van hun kampioenschap in de groene voorjaarscompetitie (t/m 12 jaar).

Ze stonden tot de laatste speeldag op een 2e plaats, maar door een hele mooie laatste 6-0 overwinning eindigden ze als 1e en zijn dus kampioen!

Team GROEN1
Proficiat Eline Ebels, Manon Willemse, Jort Ebels, Tom Bouwmeester en Floris van Nieuwenhoven.

Kampioenschap vieren
Tijdens het eten werden de kinderen gehuldigd door de jeugdcommissie met een kampioensbeker en een mooie zonnebloem. Nu kunnen ze allemaal lekker vakantie vieren en dan op naar de najaarscompetitie.


www.braamveld.nl

Eddy Boerman.
GROEN1 jeugdtennisteam viert kampioenschap.