Frans Oostendorp.
Frans Oostendorp. Foto:

Koorlid Frans Oostendorp krijgt onderscheiding vanwege jubileum

Vijftig jaar IJsselzangers

Zutphen - Maandagavond 6 juli is Frans Oostendorp gehuldigd vanwege zijn 50-jarig jubileum bij de IJsselzangers. Hij zingt momenteel bij De IJsselzangers en bij Sixtessens.

Zelf gaf hij aan dat hij eigenlijk al meer dan 60 jaar zingt want ook in zijn diensttijd was hij lid van een koor. Hij kreeg de speld van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond. Ook van De IJsselzangers kreeg hij een mooie onderscheiding. Op de foto ziet u Frans met zijn oorkonde. Frans zijn kinderen en kleinkinderen woonden de huldiging bij. De laatste repetitieavond bij Wissels Groep werd afgesloten met een optreden van De Winkel van Sinkel en uiteraard brachten De IJsselzangers zelf ook het een en ander ten gehore.
Na de zomer worden de repetities hervat en De IJsselzangers zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Ze willen dolgraag de gemiddelde leeftijd iets naar beneden brengen.


www.ijsselzangers.nl


Muzikale vertelling

Vierakker - Op zondag 19 juli om 15.00 uur is er een muzikale vertelling in het buitentheater van Theetuin Vierakker. De voorstelling heet Het Wonderpaard en wordt uitgevoerd door Geraldine Cornelissen en Bard Helmantel. Het is een voorstelling voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

Het buitentheater is recent in gebruik genomen bij Theetuin Vierakker.

Bart Hiddinga: "We hebben het theater gebouwd omdat we het leuk vinden om zowel amateur als professionele artiesten uit de regio de mogelijkheid te bieden om te spelen voor publiek."Dat kan zijn met theater, muziek, dans of iets anders. De voorstelling Het Wonderpaard lijkt ons een superleuke voorstelling, en we kijken enorm uit naar het optreden."


www.theetuinvierakker.nl