Ondanks het warme weer zondag werd er gewoon gesprongen.
Ondanks het warme weer zondag werd er gewoon gesprongen. Foto: Meike Wesselink

Concours Hippique

Zutphen - Gorssel - Van 4 tot en met 8 juli vond het het jaarlijkse Concours Hippique van de Rijvereniging en Ponyclub Gorssel – Zutphen plaats.

Vanwege het warme weer werd het programma enigszins aangepast maar werd er desondanks gewoon gesprongen. Maandag en dinsdag was er ook een avondconcours.


www.achterhoekfoto.nl
www.gorssel-zutphen.nl


Oude spijkerbroeken

Zutphen - De kledingwinkel van het Leger des Heils Zutphen en ROC Aventus Mode & Kleding (vestiging Zutphen) hebben de handen ineen geslagen om een project van het ROC Aventus te doen slagen.

Aan het begin van dit jaar startte het ROC voor de eerstejaars leerlingen het project Re-challenge. Het doel van dit project was om van oude spijkerbroeken totaal nieuwe modecreaties te maken. Het Leger des Heils werd gevraagd om oude, niet verkoopbare spijkerbroeken aan te leveren.
Afgelopen week is een tweetal eindresultaten neergezet in de kledingwinkel van het Leger des Heils aan de Laarstraat 15. Het eindresultaat mag er zeer zeker zijn. Bent u benieuwd naar deze mooie creaties dan bent u van harte welkom tijdens de openingsuren van de kledingwinkel. De winkel is geopend op maandag en donderdag van 12.30 tot 15.00 uur en op dinsdag van 10.00u tot 12.30 uur.