Een van de bijzondere Zutphen foto's van Jamie. Foto: Jamie Lebbink.
Een van de bijzondere Zutphen foto's van Jamie. Foto: Jamie Lebbink. Foto:

Zutphen door ogen van Jamie Lebbink

Zutphen - Met World Press Photo Zutphen naast de deur, kan tweedehands kleding en cadeauwinkel Sur le Pont natuurlijk niet achterblijven. Daarom exposeert de winkel aan de Spittaalstraat 3 deze zomer werk van fotograaf Jamie Lebbink.

Een creatieve en professionele fotograaf, die van verschillende markten thuis is: portret-, interieur-, landschapsfotografie zijn enkele van zijn favorieten. Jamie is een duizendpoot die graag experimenteert met licht en kleur.

Charlotte en Chris kozen zes mooie foto's die allemaal in Zutphen gemaakt zijn of direct met Zutphen te maken hebben. In prachtige gedekte tinten legde hij de stad vast, van de eeuwenoude Sint Walburgiskerk, tot de gloednieuwe brug richting Eefde. Jamie's foto's zijn 'verstild' te noemen en nét even anders dan anders, al was het alleen maar omdat deze fotograaf er graag 's nacht op uit trekt.

Wil je Zutphen eens door de ogen van Jamie Lebbink zien, dan ben je tijdens openingstijden welkom in Sur le Pont. De expositie is nog tot en met eind augustus te zien.


www.facebook.com/surlepontzutphen
www.jamielebbink.nl