De leelingen van Harriët van den Berg.
De leelingen van Harriët van den Berg. Foto:

Fluitleerlingen Harriët van den Berg treden op

High Tea Concert

Zutphen - Op zaterdag 4 juli (12.00 uur) geven de fluitleerlingen van Harriët van den Berg een concert in Het Lichtpunt aan de Willem Dreesstraat 4. De toegang (3 euro, per gezin maximaal 9 euro), is inclusief een High Tea.

Muzikale vertelling
Het concert wordt gegeven door kinderen en volwassenen in groepen. Met een muzikale vertelling, ook voor en door de kinderen. Dit keer: De koningin is zwanger. De fluiters zijn blij maar ook heel bezorgd. Hoe moet dat nu? Kan ze dan straks nog wel lesgeven? En moeten ze dan heel zachtjes fluiten voor de baby?

High Tea
Je hoort het op 4 juli. In de pauze een High Tea buiten voor de leerlingen en alle gasten.


www.fluitlessen.nl


Concerten Walburgiskerk

Zutphen - Op zaterdag 11 juli is er een Marktconcert met de Lochemse organiste Els Dijkerman in de Walburgiskerk. Zij bespeelt het Ahrend-en Baderorgel.

Zij treedt samen op met celliste Renske Béguin. Aanvang 12.30 uur, kerk-entree 2 euro, vrijwillige bijdrage na afloop. Zondagmiddag wordt op het Baderorgel een concert gegeven door Johan Luijmes. Luijmes heeft een internationale concertpraktijk en is ook beeldend kunstenaar. Hij is artistiek leider van het orgelpark in Amsterdam en stadsorganist van Arnhem. Tijdens dit gratis toegankelijk concert speelt Luijmes op het door hem zeer geliefde Baderorgel muziek van Thom Hiddens, ArvoPärt en Jan Pieterszoon Sweelinck. Aanvang 16.00 uur.


Clubkampioenschappen WSV turnen

Warnsveld - Afgelopen week werd in de Kei geturnd voor het clubkampioenschap van WSV.

Op alle niveau's en alle leeftijden door jongens en meiden werden er mooie oefeningen geturnd.

Om half 12 mochten we wethouder Coby Pennings ontvangen voor het bijwonen van de laatste les Beweegdiploma.
Na de les hebben de peuters uit handen van de wethouder hun Beweegdiploma mogen ontvangen.