Het bekende DJ-collectief uit Utrecht, Naald en Kraak.
Het bekende DJ-collectief uit Utrecht, Naald en Kraak. Foto:

Muziek, lekker eten, shops, fun en een spetterende afterparty

Naald en Kraak

Zutphen - Zaterdag 4 juli van 11.00 tot 02.00 uur kun je al in de vakantiestemming komen tijdens het SMELT Festival bij Het Koelhuis. Overdag binnen en buiten zomerse sferen met muziek, eten en drinken, een markt met mooie en bijzondere producten en fun voor grote en kleine kinderen. 's Avonds een knallende afterparty met Naald en Kraak. Zij zetten eerder al Lowlands, Oerol en North Sea Jazz op zijn kop met hun unieke collectie vinyl.

Op het podium buiten is een line-up met een verrassende mix van singer songwriters en bands. Van jong talent tot musici die hun sporen hebben verdiend.
Onder andere de try out van de Groove Diggers met Jazz met African Roots invloeden en een nieuwe bezetting. Er is rock muziek van Room for the third en de winnaar van de Koelhuis Singersong writer 2014 Robin Yerah speelt R&B, soul en pop.
New Jacket brengt swingende pop/rock covers.

SMELT Shop
Er zijn kramen met mooie en bijzondere producten voor in huis, als cadeautje, of gewoon voor jezelf.

Er staan meer dan 20 kramen met stuk voor stuk een eigen stijl op het gebied van kunst, vintage, design, mode, lifestyle en de leukste musthaves.
SMELT fun
Voor grote en kleine kinderen is er volop fun. Een portret laten maken of langs de glittertattoo stand voor een portie 'shine'. Vlechtjes laten maken of een gave feather extention scoren. Een coole sleutelhanger maken, meeschilderen op groot doek of kastelen bouwen in het zand. Maar ook: lekker chillen met de voeten in het water en een drankje erbij.

Zoete en hartige happen
Op het terrein is van alles te krijgen voor de zoete en hartige trek. Zoals Bio Toko met biologische Indonesische lekkernijen, ijsjes van Pepe's ijs en verschillende zoetigheden van Bloem op de Taart. Het Koelhuis zorgt voor lekkere cocktails.

Vanaf 21.00 uur after party met Naald en Kraak

Naald En Kraak zetten Lowlands, Oerol en North Sea Jazz al op z'n kop en komen nu naar Het Koelhuis. Vanaf 21.00 uur is het duo te zien. De unieke collectie vinyl van dit DJ-collectief uit Utrecht swingt de pan uit. Met vintage 50's, 60's en 70's grooves: funk, (northern) soul, boogaloo, ska, exotica, latin, 60's r&b, teenbeat, rock&roll en jazz. So let's do the Monkey and the Shake!
Dagprogramma van 11.00 tot 21.00 gratis. Om 21.00 uur afterparty met Naald en Kraak. 10 euro in de voorverkoop (via de site), 15 euro aan de deur.


www.hetkoelhuis.nl/tickets