Damesgroep No Nuts.
Damesgroep No Nuts.

Passie en Power op 4 juli in het Openluchttheater Gorssel

Afscheidsconcert No Nuts

Gorssel - Zaterdagavond 4 juli wordt een avond vol Passie en Power in het Openluchttheater Gorssel. De dames van No Nuts zullen nog eenmaal alles uit de kast halen voor hun allerlaatste optreden en de band NYC Smooth Music zal het theater vullen met haar eigen lounge-sound van jazz, funk, soul en rock.

De dames van vocalgroup No Nuts uit Zutphen en Warnsveld treden al 11 jaar met veel succes op. De groep bestond nog geen twee jaar toen de ze al een volle Bührman-Ubbenszaal in de Hanzehof wisten te boeien. Na al die jaren van succes hebben de negen dames besloten andere uitdagingen aan te gaan en het concert in het Gorssels openluchttheater zal hun laatste optreden zijn. Grijp die kans! No Nuts zal nummers van o.a. Anouk, Christina Aguilera, Bonny Raitt en Van Morrison zingen.

NYC SmoothMusic
Jazz, funk, soul of rock, wat is het eigenlijk? NYC SmoothMusic brengt een geheel eigen muziekstijl in de Amerikaanse traditie. De groep rondom zanger André Middeldorp uit Gorssel speelt al een geruime tijd in dezelfde ijzersterke bezetting met de broers Marcel (drums) en Alexander (bas) te Brake en Arjan Kok en Wietse Ferwerda beide op gitaar. Op het programma van 4 juli staat een relaxte zomeravond jazz-set die semi akoestisch wordt gespeeld. Denk hierbij aan nummers als Fly me to the Moon, Walk on the wild side, Love on the Rocks, Kiss on my List, Boys of summer, Lowdown en werk van Fun lovin criminals.

De entree is gratis (een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd) en de aanvang is 20.00 uur. Inloop en bar open vanaf 19.30 uur. Bij slecht weer vindt het concert plaats in 't Trefpunt. Het Openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van Esdoornlaan en de Molenweg. Auto's graag 300 meter verderop parkeren bij 't Trefpunt.


www.OpenluchttheaterGorssel.nl