Freek Driessen houdt al meer dan 10 jaar zijn bijen in de Overtuin.
Freek Driessen houdt al meer dan 10 jaar zijn bijen in de Overtuin. Foto:

Laatste openstelling tuin voor zomerstop

Bijen centraal in Overtuin

Warnsveld - Zondag 5 juli is de Overtuin opengesteld voor alle publiek. Het is voorlopig de laatste keer, na de zomerstop gaat de Overtuin op zondag 30 augustus weer open.

Overtuin imker Freek Driessen vertelt om 14.00 uur zijn bijenpraatje voor belangstellenden. Freek houdt al meer dan 10 jaar zijn bijen in de Overtuin. Ook klinkt er deze dag muziek van fluitiste Christa Kelderman. Zij zorgt voor de muzikale omlijsting en een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt op prijs gesteld.
In de galerie op de deel kan men de expositie 'Goed uit de verf gekomen en uit de klei getrokken' van het kunstenaars echtpaar Marleen en Bert Hulsbos bekijken. Zij zijn ook aanwezig deze dag. Een bekend stel in Warnsveld, die op vele manieren hun sporen al hebben verdiend. Marleen haar disciplines zijn schilderen en keramiek, Bert heeft zich toegelegd op keramiek. De expositie is nog tot en met 30 augustus te zien. Meer info op
Tevens kan iedere bezoeker gebruik maken van de Jeu de Boulesbaan. Op het terras kan men zich te goed doen aan het vermaarde appelgebak van de Driekant. Voor een bezoek aan de tuin wordt 3 euro entree gevraagd.


www.marberkeramiek.blogspot.com
www.deovertuin.nl
info@deovertuin.nl
0575 – 559989