ETP biedt 4 wielerdisciplines: wielrennen, mountainbiken, veldrijden en baanwielrennen

Open dag ETP Zutphen

Zutphen - Wielersportvereniging ETP Zutphen organiseert op zaterdag 4 juli van 10.00 tot en met 13.00 uur de jaarlijkse open dag. Iedereen die kennis wil maken met de verschillende soorten van wielersport is van harte welkom. De open dag wordt gehouden op het wielerpark op sportpark Zuidveen, Laan naar Eme 95 in Zutphen.

Het aanbod van ETP bestaat uit vier verschillende wielerdisciplines: wielrennen, mountainbiken, veldrijden en baanwielrennen voor alle leeftijden (vanaf 8 jaar).

Aantrekkelijke vereniging
ETP wil voor alle leden een aantrekkelijke vereniging zijn, zowel voor leden die voor de lol fietsen als voor jeugd en volwassenen met veel ambitie.

Daarom kunnen alle disciplines zowel recreatief als in wedstrijdverband worden beoefend.

MTB parcours
Sinds 2014 beschikt ETP over een prachtig MTB en veldcross parcours waar het hele jaar door getraind kan worden. Ook 's avond bij kunstlicht.

Op het parcours zijn verschillend specials aangelegd en kunnen mountainbikers en veldcrosssers het hele jaar door trainen.
Met hulp van de Firma Wissels is in het voorjaar van 2015 het veldcross- en MTB-parcours nog uitdagender gemaakt.

Meedoen
Tijdens de open dag kan de jeugd meedoen met een training op het parcours, maar ook met een kennismakingstraining op de weg. Fietsen en helmen zijn beschikbaar.

Meer weten over wielersportvereniging ETP Zutphen? Neem dan een kijkje op de website.


www.etp-zutphen.nl