Feramata geeft een nachtelijk concert bij volle maan.
Feramata geeft een nachtelijk concert bij volle maan. Foto:

Nachtconcert bij volle maan in Dat Bolwerck

Vocaal ensemble Fermata

Zutphen - Op vrijdagavond 3 juli vindt er in de tuin van Dat Bolwerck aan de Zutphense Zaadmarkt een wel een heel bijzonder concert plaats; een concert bij volle maan.

Deze avond zal de Zutphense lucht gevuld zijn met liederen die over 'de nacht' gaan en met de betoverende klanken van de cello. Het Zutphense a capella ensemble Fermata heeft de bekende cellist Jeroen den Herder bereid gevonden om hun liedprogramma te omlijsten met zijn muziek. Als het mooi weer is, zal het concert buiten plaatsvinden en kan het publiek op deze hopelijk wolkeloze avond in de sfeervolle tuin van Dat Bolwerck naar de muziek luisteren.
Fermata, een koor dat zich gespecialiseerd heeft in het zingen van liederen bij momenten van afscheid nemen, stelt jaarlijks een liedprogramma samen rondom een thema.
Dit keer zullen er zowel klassieke als luchtige liederen klinken. Allen passend bij het thema Nacht. Fermata staat onder leiding van Hans de Wilde.
Het concert begint om 22.30 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro (inclusief een drankje na het concert). Mocht het op deze zomerse avond toch regenen dan wordt er binnen gezongen.
Reserveren voor het concert is niet nodig.


www.fermatazutphen.nl