Kinderen van de Theo Thijssen school werken op maandag in het Heufse Hof.
Kinderen van de Theo Thijssen school werken op maandag in het Heufse Hof. Foto:

Iedereen is uitgenodigd om mee te tuinieren

Meedoen met Het Heufse Hof

De Hoven - Sinds maart is De Hoven een tuin rijker: Het Heufse Hof aan de Mulderskamp. Er zijn schooltuintjes waar kinderen van de Theo Thijssen school op maandagen van 14.00-15.00u werken.

Er is ook een grote tuin bestemd voor inwoners van De Hoven, jong en oud. Geen volkstuintjes met aparte percelen, maar één gemeenschappelijke tuin. Iedereen is uitgenodigd om mee te tuinieren.

Tijden
Vrijblijvend, naar eigen kunnen en beschikbare tijd. De vaste werktijden waarop je van harte welkom bent, zijn dinsdagmiddag (van 13.30 tot 15.00 uur), woensdagavond (van 19.00 tot 20.30 uur) en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.

De stadsboerinnen Pebelle, Anne-Marie en Eline zorgen voor de begeleiding. Voor nadere informatie: wijktuin@stadsondernemingzutphen.nl
Het Heufse Hof is een initiatief van Educatief Centrum Theo Thijssen in samenwerking met het ondersteuningsteam stadslandbouw van de Stadsonderneming Zutphen. Bent u een bedrijf, instelling of groep bewoners en wilt u ook aan de slag met een tuin? Neem contact op via onderstaand adres.


info@stadsondernemingzutphen.nl