Concordia sluit het seizoen af met een buitenconcert.
Concordia sluit het seizoen af met een buitenconcert.

Buitenconcert in Het Spijk

Zomeravondconcert Concordia

Zutphen - Op woensdagavond 1 juli aanstaande sluit Muziekvereniging Concordia het seizoen af met een informeel buitenconcert in de tuin van Het Spijk in Eefde.

Dit concert begint om 19.30 uur en het publiek is welkom vanaf 18.45 uur. Naast optredens van het harmonieorkest en het jeugdorkest zal Appie Vriezekolk een aantal bekende nummers met orkest zingen. De toegang is gratis en iedereen wordt gevraagdeen eigen (klap)stoel mee te brengen.Bij slecht weer wordt het Zomeravondconcert verplaatst naar Het Hart, eveneens in Eefde. "We hebben een intensief muzikaal jaar gehad met een paar bijzondere hoogte punten. Onze mei concerten rondom 70 leven in Vrijheid en Vrede waren echt een hoogtepunt. Direct daarna stond De Helden van Eefde alweer op het programma", aldus voorzitter Theo Klein Bleumink. "De muzikanten zijn ook toe aan vakantie en met dit Zomeravondconcert sluiten we het seizoen af met een informeel en bovenal gezellig optreden."
Gezellig wordt het zeker want lokale ondernemers en verenigingen zorgen voor plezier en vertier. Zo is er een programma voor de kinderen met limonade, pannenkoeken, ijs, schminken, springkussen en ballonnen. Verder wordt er gezorgd voor koffie- thee- taart, een glas champagne, een borrel en lekkers. Na afloop van het concert wordt het publiek gevraagd een vrije donatie te doen.